Continental е “Производител на гуми на годината 2013”

Общи 15 април 2014 | Speed-Press.com A- A+ 5935 посещения | без коментари

Водещият производител на гуми и технологии за автомобилната индустрия Continental стана световният “Производител на гуми на годината 2013”. Освен най-голямото отличие, германската компания спечели и наградата “Иновация на годината в производството на гуми” за своя рециклиращ завод в Хановер.
Tire Technology International Awards за иновации и изключителни постижения в областта наразвитието и производството на гуми се раздават всяка година по време на TireTechnology Expo в Кьолн, Германия. Списъкът с кандидати е съставен от свободниноминации и предложения на редакторския екип на специализираното издание TireTechnology International, като независимо жури от международни експерти в индустриятаоценява номинациите и класира победителите. Тази година бяха отличени компании впет категории, избрани от 23-ма експерти в производството на гуми. И тази, както и миналатагодина, производител на годината бе най-конкурентната категория, като Continental победи Hankook с много близък резултат.
За Continental спечелената награда е заслужено признание след много интензивни 12 месеца на инвестиции и иновации. През изминалата година Continental постави начало на производството в новия завод в Калуга, Русия, като важна стъпка от глобална програма заинвестиции в производствен капацитет; изгради инсталацията Ураган за отделяне настоманените нишки от каучука в завода в Пухов, Словакия; въведе на пазара новата сиContiSilent технология за намаляване шума от гумите и откри уникалната за индустриятаинсталация за тестване на гуми при всякакви условия като част от съоръженията си заразвиване и тестване на гуми на Contidrom в Хановер.
Международното експертно жури не само оцени тези постижения на Continental с“Прозводител на гуми на годината”, но и специално отличи рециклирането на каучук ирегенериране на гуми в новия завод на Continental в Хановер с наградата за иновация на годината.

 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте