Citroën на Автомобилен Салон София 2011

Общи 03 юни 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2315 посещения | без коментари

По време 20-тия софийски автомобилен салон, от 11 до 19 юни 2011 година, Citroën с удоволствие ще посрещне своите клиенти, приятели и почитатели на щанда си, разположен в зала 1, в Интер-Експо Център. Автомотор Корпорация, както автомобилен салон София, празнува 20-години в България и ще предложи редица неустоими оферти на посетителите. На щанда ще бъде разположен и фирмен бутик Citroën.

ЕКСПОНАТИ:
Citroën DS4 (премиера) Citroën C3
Citroën DS3 Racing (спортна версия) Citroën C5
Citroën C-Zero (премиера) Citroën Grand C4 Picasso
Citroën C4 (премиера) Citroën C-Crosser

Посетителите на салона ще могат да видят, за първи път в България, най-новия модел от луксозната DS линия на Марката – забележителния Citroën DS4. DS4 е новото доказателство на Citroën за неговата креативност и за технологичните достижения на Марката. Автомобилът се вписва идеално във философията на линията DS, предлагайки изключително високо ниво по отношение на стил и изтънченост. В началото на 2011 година Citroën DS4 беше избран за най-красив автомобил на годината в конкурс, в който гласуваха повече от 60 000 интернет потребители от 62 държави. През месец май, списание Auto Bild му присъди първо място на ежегодните си награди за дизайн, в категорията "градски и компактни модели, както и трето място в категорията най-красив сред красивите. Гамата на Citroën DS4 разполага с три дизелови и три бензинови мотора, разработени в сътрудничество с BMW Group: HDI 90, HDI 112, HDI 163, като двигателят 112 к.с. се предлага и във вариант e-HDI със система Stop&Start, VTI 120, THP 150 и THP 200. Автомотор Корпорация лансира модела с 5 години международна гаранция от производителя.

Любителите на силните усещания, феновете на отбора на Citroën и на седемкратния шампион в Световния рали шампионат (WRC) Себастиян Льоб ще могат да открият на щанда впечатляващия DS3 Racing. Спортният модел е творение на екипа на Citroën Racing. Разработен на базата на 1,6-литров THP двигател 150 к.с., този модел развива 202 к.с. Максималният въртящ момент е увеличен с близо 15%, изпускателната система и окачването също имат подобрения. Спирачната система е снабдена със спирачни апарати BREMBO® с четири бутала и специфични дискове, чиито диаметър достига 323 мм, което дава на автомобила достатъчно ефективност, издръжливост и удоволствие.

За пръв път пред широката публика ще бъде представен и електрическия автомобил Citroën C-Zero. 100% електрически, с нулев разход на гориво, нула емисии на CO2 и нулев шум от работата на двигателя. Точният автомобил за всички, които ги е грижа за околната среда, Citroën C-Zero предоставя идеалната възможност да свършите ежедневната си работа в града тихо, без да създавате допълнителен градски шум и с минимални разходи. Със своята автономност от 150 км с едно зареждане, Citroën C-Zero ви дава достатъчно свобода на движение. На всички които проявяват интерес към модела ще бъде предложена изгодна схема за наем.

Посетителите на Автосалона ще мога да се заредят с позитивната енергия на новия Citroën C4. Автомобилът е забележителен със своето качество, типично за моделите от по-високите сегменти. Балансирани пропорции и прецизната му сглобка създават впечатление за здравина и стабилност. Новият CITROËN C4 има достатъчно позитивна енергия за всички! Автомобилът се предлага с 5 годишна международна гаранция от производителя. Разработена е и специална промоционална схема за версия N1, предназначена за бизнес клиенти - вноска от 6,60 лв без ДДС на ден за дизелова модификация.

На щанда на Марката ще бъде представен и новият Citroën C3 – автомобилът с най-голямото предно стъкло в своя сегмент. Предното стъкло Zenith е истински технологичен успех и извор на приятни емоции с уникалната си, неограничена видимост и с осветеността, която осигурява вътре, в автомобила. С3 се предлага с широка гама бензинови и дизелови двигатели от последно поколение с икономични, екологични и същевременно супер-динамични показатели. Само сега автомобилът се предлага на цена 17 500 лв с ДДС с радио и климатик.

Един от най-харесваните и амбициозни модели на Марката - С5 ще се предлага по време на салона на специална пакетна цена (автомобил + включени допълнителни опции) 34 500 лв с ДДС за бензинов двигател и 36 500 лв с ДДС за дизелов двигател.

На вниманието на бизнес клиентите Автомотор Корпорация ще представи и модела Citroën C4 Grand Picasso (7 места) със специална промоционална схема за дизелов двигател във второ ниво на оборудване с вноска само 7,90 лв без ДДС на ден. SUV моделът на Марката – 7 местният C-Crosser също ще присъства на щанда и ще може да бъде закупен на промоционална цена с отстъпка и за срок на изплащане до 5 години.

По време на Автомобилен салон София 2011, специални промоционални цени и условия ще се предлагат за цялата гама автомобили Citroën на територията на цялата страна.

 
Ключови думи:   auto bild, c4 picasso, Citroen C4, citroen c5, ds4
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте