AUTO BILD тества новото XC90

Общи 08 април 2014 | Speed-Press.com A- A+ 9400 посещения | без коментари

Първи тест на новото Volvo XC90 и бъдещите попълнения в гамата на легендарната и обичана „костенурка“ са основните теми в рубриката „Актуално“ на AUTO BILD 391.
Луксозният японец Infiniti Q50 2.2d се противопоставя на германците Mercedes C 220 CDI и Audi A4 2.0 TDI, кой ще победи в този трибой, ще узнаете в новия ни брой. Комбито Hyundai i40 изминава 100 000 км в ръцете на редакцията на AUTO BILD и от този продължителен тест ще се запознаете подробно дали то е удачна покупка.
На дуел излизат два Mercedes-а - GLA 200 и С 180, а първите ни впечатления са фокусирани върху екологичните французи Citroen DS3 Cabrio Racing, Citroen C4 E-THP 130.
Рубриката „Въодушевление“ е посветена на „шефските“ лимузини Audi S8, Jaguar XJR и Mercedes S 63 AMG 4Matic. И още:
Репортаж Новото Volvo XC90Сравнение Infiniti Q50 2.2d, Mercedes C 220 CDI и Audi A4 2.0 TDIПродължителен тест Hyundai i40 KombiТест Great Wall H6Съветник Мобилни приложения за автомобилиУпотребявани автомобили SAAB 9-5 Kombi

 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте