100 000 заявки за Citroen DS3

Общи 21 юни 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2075 посещения | без коментари

Френският автомобилен производител Citroen съобщи, че заявките за шикозната версия DS на модела С3 са преминали границата от 100 000 единици, като първите 80 000 от тях са доставени на клиенти още през първата година от лансирането на автомобила. За да отбележи събитието, компанията представи нова цветова схема за DS3- с розов таван и флорални акценти.

При лансирането си на пазара преди малко повече от година, Citroen DS3 беше наличен в седем дизайн-решения- Maori, Zebra, Wave, Daisy, Co-Design, Map и Plane, а таванът в четири основни цвята- Onyx, Opale, Botticelli и Carmen.

Въпреки че основният акцент при Citroen DS3 попада наистина върху възможно най- оптималната персонализация, автомобилът е и ще си остане основно средство за предвижване. За целта, дългият 3.95 метра модел предлага изключително стилен и просторен интериор, товарен обем от 285 литра, както и възможност за превозването на по- големи багажи, благодарение на делимата си задна седалка.

Повече за Citroen DS3 може да научите тук: www.ds3.citroen.com

 
Ключови думи:   botticelli, carmen, citroen, co design, daisy, map, zebra
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте