SRT Viper дебютира в Ню Йорк

Main March 28, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 4305 views | no comments

SRT свали покривалото на новия Viper TA (Time Attack). Създаден да се конкурира с Corvette ZR1, спортният модел е предназначен за писта и е създаден с помощта на професионални пилоти.
SRT Viper TA е екипиран със състезателно окачване, включващо ревизирани амортисьори, пружини и стабилизиращи щанги. Той предлага още карбонови подпори, високопроизводителни спирачки Brembo и оптимизирана система за регулиране на окачването.
Отвън, спортистът е решен в оранжево с черни лога и матирани черни джанти, обути в гуми Pirelli P Zero Corsa. Монтирани са още карбонов преден сплитер, задно крило и странични прагове.
Както при стандартния модел, Viper TA се задвижва от 8,4-литров V10 агрегат, генериращ 640 к.с. и 814 Нм. За сега няма информация за ускорението и максималната скорост на този модел, но се знае със сигурност, че ще е по-бърз от стаднартния Viper, който ускорява от място до 100 км/ч за 3 сек и развива максималните 331 км/ч.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...