Стартира „Най-вълнуващото пътуване с Shell V-Power Nitro плюс“

Общи 17 септември 2014 | Speed-Press.com A- A+ 16360 посещения | без коментари

Shell България даде официалния старт на надпреварата между четирите звездни отбора, които ще обиколят страната в търсенето на формулата за „Най-вълнуващото пътуване с Shell V-Power Nitro+”. На откриващото събитие капитаните Виктория Терзийска, Башар Рахал, Мария Силвестър и Косьо Вълков разкриха имената на своите фаворити, детайли за обиколките и как ще впечатлят феновете си, за да стигнат до финала и да спечелят голямата награда – ексклузивно посещение във фабриката на Ферари в Маранело, Италия.
През следващата седмица избраните кандидати ще прекарат три дни в компанията на една от звездите и заедно ще осъществят своята представа за незабравимо приключение на пътя. Екипите получиха от Shell задание с начална точка в София и крайна цел в Бургас. Всеки отбор сам ще определи маршрута, местата за спиране и нощувка. Организаторите предизвикват екипите да направят своето пътуване възможно най-интересно, за да спечелят най-голяма подкрепа от феновете. Информация за пътешествията ще бъде споделяна онлайн и в социалните мрежи, така че приятелите и почитателите на отборите да бъдат информирани в реално време за развитието им.
Отборът победител ще бъде определен на база гласовете на феновете в специално създаденото приложение в страницата на „Дарик кафе“ във Facebook на адрес: https://www.facebook.com/Darik.Cafe. Всички гласували за любимия си екип ще вземат участие в седмични томболи с награди ваучери за гориво на стойност 50 лв.
Mежду 17 и 19 септември отборите на жените капитани – Мария Силвестър и Виктория Терзийска, ще направят „Най-вълнуващото пътуване с Shell V-Power Nitro +”. Те ще обиколят страната в компанията на четири автомобила - Audi Q5, Volkswagen Golf Variant, Volkswagen Golf Sportsvan и Volkswagen Caddy, осигурени от Порше БГ.



 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.