Славчев продължава в „Балкан Бреслау“, Паунов отпада

Общи 26 септември 2014 | Speed-Press.com A- A+ 20230 посещения | без коментари

Десислав Славчев с Mercedes влезе в челната тройка при крос-кънтри автомобилите на международния офроуд маратон Балкан Бреслау Рали 2014. Славчев завърши ден 6 на надпреварата с 8-о време, а другият български претендент за приза - Методи Паунов с Nissan, отпадна на най-дългия етап от Сливен до Варна. В генералното класиране с много сериозен аванс е Раз Хайман от Израел с бъги “Пойнтер“, следван от Франк Стенски с Mercedes.
При мотоциклетите Димитър Боевски натрупа сериозен пасив след падане и навигационни грешки, но с третото си място за деня държи тази позиция и в генералното класиране. Начело все още е Юен Беат от Австрия, а след отпадането на Гийом Мартенс на второ място с етапна победа излезе французинът Франц Роксалан.
В класа на SSV бъгитата Цанко Цанков и Зорница Тодорова преживяха пореден кошмарен ден, след като не успяха да завършат последната част на етапа. Все още безапелационен лидер в класа е французойката Леа Готие.
В екстремната категория на Балкан Бреслау, Мартин Хеле удържа лидерството в генералното класиране, а етапната победа бе за Фриц Бекер с Mercedes. Българският тим Гюнайдън Мурат - Атанас Арабаджиев е на 9-а позиция.

 
Ключови думи:   Off Road
 

Снимки


 

Steed 5 тръгна на лов Steed 5 тръгна на лов
26 септември 2014
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.