Новият Amarok Ultimate вече в България

Общи 25 септември 2014 | Speed-Press.com A- A+ 12895 посещения | без коментари

Свежото попълнение в гамата на Amarok вече е в България. Името му е Ultimate и е надграждане на базата на вече високо оборудваната версия Highline.
Екстериор
Атрактивните хромирани елементи акцентират дизайна и допринасят за експресивната визия на ексклузивния пикап. Детайлно изработената графика на Bi-Xenonсветлините с интегрирана лента от LED светлини придават на Amarok Ultimate несамо по-добро излъчване, а заедно с двете двойни хромирани лайстни нарадиаторната решетка променят значително визуалният му облик. Тези новисветлини вече са налични за поръчка и при всички останали варианти на Amarok. Така моделът става първият пикап в своя клас, който дава възможност за тези екстри.
Ще отличите „ултимативния“ Amarok и по сребристите корпуси на страничните огледала, затъмнените задни светлини с отличимо LED осветление, полираните 19-цолови алуминиеви джанти Aragonit с гуми 255/55, специалния надпис Ultimate на предните врати и страничните хромирани предпазни тръби на праговете, улесняващи качването.
Интериор
Интериорът на Amarok Ultimate впечатлява не само с подчертаните хромираниелементи, но и с комфорт от най-високо ниво. Седалките имат ергономичендизайн и са „облечени“ в черна Alcantara.
Комфортът при управление е осигурен от мултифункционалните централендисплей Plus и кожен волан. Камерата за заден ход Rear Assist е незаменим помощник при паркиране. А за уюта в купето допринасят затъмнените странични задни стъкла и затъмненото задно стъкло. Ако искате максимален комфорт, можете да заложите и на 8-степенна автоматична трансмисия, която се предлага в комбинация с облицованив алуминиева оптика педали.
Двигатели
По отношение на задвижването изборът варира между дизелови TDI двигатели със 140 или 180 к.с. в комбинация със задно задвижване или задвижване на четирите колела, механична или автоматична трансмисия.
Официалната премиера на модела в България се състоя по време на изложението „Наслука – лов, риболов, спорт“ в периода 24 - 28 септември в Интер Експо Център в София. Цените на модела започват от 64 121 лв. без ДДС. За допълнителна информация изтеглете прикачените файлове

 
Ключови думи:   volkswagen
 

Снимки


 

Ново Harley за 15 000 лв? Ново Harley за 15 000 лв?
25 септември 2014
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.