Мирослава Михайлова и Петър Стратиев ще представят България на международния финал на Peugeot Golf Tour International

Общи 02 септември 2014 | Speed-Press.com A- A+ 10165 посещения | без коментари

За пета поредна година София Франс Ауто организира голф турнир в България, който е кръг от международния Peugeot Golf Tour International. Състезанието по традиция предизвика голям интерес като над 90 голфъра взеха участие в надпреварата, която се проведе на 31 август в Голф клуб “Св. София” край Равно поле в отбори от по двама играчи.
Отборът, който постигна най-добър нетен резултат в серията International Final (9 бели и 9 сини флагчета) бе този на Хранислав Коджахристов и Даниел Маринков с 52 точки. Поради медицински причини те не могат да заминат за финала в Париж и преотстъпиха това право на двойката с 2-ри нетен резултат – Мирослава Михайлова и Петър Стратиев с 45 точки. Трети в нетното класиране завършиха Юли Ботев – Владислав Константинов с 45 точки.Първи в грос класирането на серията International Final станаха Иван Иванов –Димитър Димов с 40 точки. В серията Peugeot победители по грос резултат са Георги Йоцев - Стан Стоянов с 29 точки, а в нетното класиране на тази серия първи е тимът на Красимир Иванов - Бисер Денев с 45 точки.
Специалните награди за

 
Ключови думи:   peugeot
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.