Малки, смешни поршета в Москва

Общи 01 септември 2014 | Speed-Press.com A- A+ 7720 посещения | без коментари

Чували ли сте за френските коли PGO? Макар че на съответния език името им се произнася като „пежео“, нямат нищо общо с Peugeot. Родеят се по-скоро с един конкретен автомобил – Porsche 356, първия сериен лек автомобил в историята на германската марка. Правят модификации с незначителни разлики в каросерията. Само че ги правят на основата на скъсената платформа на предишното поколение на Mini Cooper S. Каросериите са изработени от пластмаса, затова всеки от трите екземпляра, които французите не се посвениха да покажат на салона в Москва, тежи около тон. Макс. мощност на двигателя на всяко от мъничетата е 184 к.с.
В гамата присъстват три модела – закритият Hemera и два варианта без покрив в лицето на Speedster II и Cevennes.
Тези миниатюри отвътре като обзавеждане са по-скоро Mini, отколкото Porsche. Цените на автомобилчетата варират между 30 000 и 50 000 евро. Като се замислим, не е много. Само си представете как всички ще се обръщат след вас и ще се чудят колко ли сте платили, за да реставрирате тази антика, а автомобилът си е нов-новеничък!Агенция Speed-Press

 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.