Лимитирана серия от 100 автомобила за модела QX70S

Общи 25 септември 2014 | Speed-Press.com A- A+ 17900 посещения | без коментари

„Витоша Ауто” ООД в качеството си на официален дилър на автомобили с марката Infiniti има удоволствието да предложи на българския пазар лимитираната серия Infiniti BlackCarbon QX70S. Базирана на спортното ниво S Premium, специалната серия Infiniti BlackCarbon QX70S съчетава карбонови елементи, които подчертават индивидуалността на модела и създават още по-високо премиум усещане.
Спортният пакет от карбонови елементи под формата на дифузьори на предната и задната броня, карбонови бленди за фаровете и предната решетка, карбонови капачки за LED светлините, както и спойлерът за задния капак, променят изцяло излъчването на автомобила. Infiniti BlackCarbon QX70S разчупва традиционните представи за луксозен кросоувър и със своя индивидуален екстериор съчетава модерно излъчване и дързък дизайн на SUV с безкомпромисна визия.
Луксът, качеството и вниманието към детайла са допълнени от вътрешни карбонови елементи, а истинското изящество в интериора е постигнато чрез стилни пурпурни шевове на кожения салон, волана и тапицериите на вратите. Възможността за персонализиране на скоростния лост допринася за индивидуалното усещане и личностна удовлетвореност.
Всичко това в допълнение с черните и тъмно хромирани детайли на огледалата, релсите на покрива, лайстните на вратите и предната декоративна решетка изкачват визията на модела на едно следващо ниво.
Както подхожда на модел в толкова ограничена серия, Infiniti QX70S BlackCarbon дава на своя собственик усещането за преимущество и индивидуалност. Новата, строго ограничена серия QX70S BlackCarbon съчетава страстта на Infiniti към лукса и мощта със страстта към ексклузивност и удовлетвореност.
Infiniti BlackCarbon QX70S се предлага с 3.0 л (2993 см3) V-образен, 6-цилиндров двигател. Съчетава се със 7-степенна автоматична трансмисия, с възможност за ръчен режим и смяна на предавките с магнезиеви лостчета на волана. Мощност от 238 к.с., 550 Нм въртящ момент, максимална скорост от 212 км/ч и среден разход на гориво от 8.6 л/100 км са част от техническите характеристики на модела.

Богато оборудваният автомобил е без конкуренция в своя сегмент. Система за предупреждение при напускане на лентата (LDW – Lane Departure Warning), Система за предупреждение при челен сблъсък (Front Collision Warning), AVM-Around View Monitoring системата на Infiniti за видео наблюдение на 360˚ около автомобила, Интелигентна круиз контрол система (ICC – Intelligent Cruise Control), Система I-Key с интелигентен достъп, автоматично отваряне на багажника, Навигационна система с 30 GB HDD памет, RDS-TMC (Traffic Message Channel) са част от технологиите в автомобила.
За безопасността на пътниците и шофьора се грижат Traction Control System (TCS): Система за контрол на сцеплението, Anti-lock Braking System (ABS), Cornering Brake Control (CBC): Система за преразпределение на спирачното усилие в завой - предпазва автомобила от поднасяне (свръхзавиване) при натискане на спирачките в завой, Electronic Brake force Distribution (EBD): Система за електронно разпределение на спирачното усилие, Automatic Differential Brake (ADB): Система за автоматичен контрол на диференциала, Engine drag torque control (MSR): Система за контрол на съпротивлението на двигателя, Dynamic Brake Control (DBC): Система за динамичен контрол на спирачното усилие и др.
До края на годината Infiniti BlackCarbon ще се предлага при специални условия, като цената ще е аналогична на стандартния модел.
Infiniti е синоним на висококачествено обслужване. С ненадминатата си програма за следпродажбено обслужване Infiniti предлага истинско 5-звездно отношение. Удължена гаранция, мобилна поддръжка, възможност да бъдат част от Infiniti VIP Club са само част от привилегиите, които собствениците на марката получават. За удобство на клиентите си “Витоша Ауто” ООД ще предложи на клиентите на QX70S BlackCarbon и възможността да се възползват от програмата INFINITI FAIR PLAY. Това е програма за смяна на автомобил, която предлага възможност да замените употребяван автомобил с нов, неупотребяван автомобил от гамата на Infiniti.

 
Ключови думи:   Infiniti
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.