Какъв автомобил шофира перфектният мъж?

Общи 24 септември 2014 | Speed-Press.com A- A+ 17220 посещения | без коментари

Какъв автомобил шофира перфектният според женските представи мъж? На този въпрос отговаря анкета, направена от www.europcar.co.uk, европейски лидер в областта на рентакара. 22% от дамите намират за привлекателни мъжете с кабриолети, докато само 3% от респондентките са посочили, че перфектният мъж шофира ван. Като марка в анкетата води Audi с 18%, следвана от BMW с 12% гласове. Сигурните автомобили на Volvo са получили едва 2%, но толкова се падат и на Ferrari, а на Porsche – 3%. Луксозните седани са събрали 21% от гласовете, като същият процент се пада и на автомобилите 4х4.
В едно отношение жените от Обединеното кралство са били почти единодушни (66%) – идеалният мъж трябва да може сам да смени гума на автомобил. Висока оценка получава и зареждането на резервоара на возилото на нежната половинка – 43%.
Останалите подробности нямат отношение към автомобилизма, но ги синтезираме просто за ваша информация - 53% от дамите биха искали мъжете им да се смеят на шегите им, а 50% от тях предпочитат господа, които сами гладят ризите си.
В крайна сметка не автомобилът ви е решаващ и независимо дали карате Audi, Mercedes, BMW или Mini, важното е да се усмихвате. Все пак дамите не са толкова меркантилни, за справка – вижте само колко от представителките на нежния пол са посочили за атрактивни мъжете с Ferrari!

 
Ключови думи:   Калейдоскоп
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.