Източноевропейски автомобилен форум започва в Прага

Общи 15 септември 2014 | Speed-Press.com A- A+ 11465 посещения | без коментари

Водещи компании от автомобилния бранш в Централна и Източна Европа се събират на специална конференция от 21 до 22 октомври в Прага. Автомобилната индустрия в Чехия, Словакия, Полша, Румъния, Унгария, България и съседните им страни продължава да се разраства. За да подобрят развитието на региона, висши мениджъри от страна на доставчиците, дилърите и държавници ще се съберат на автомобилния форум, на който ще се разискват възможностите за развитие в бранша.
Засега участие като лектори са потвърдили Кента Коид, президент на ToyotaPeugeot - Citroеn Automobile - Чехия, Лазло Урбан, заместник управляващ директор на Szuki Унгария, Жером Вино Префонтен, директор доставки за PSA Peugeot Citroen - Централна Европа, Павел Весели, директор на Източноевропейския регионален офис по доставки на VW Group, Кристиано Карлути, глава на региона EMEA (Европа, Близкия изток и Африка) на Qoros Auto-Chery, Петр Каразек, глава на Tatra Trucks, и др.
Повече за конференцията ще откриете на http://www.adamsmithconferences.com.

 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.