Ексклузивно: първите снимки от Париж

Общи 01 октомври 2014 | Speed-Press.com A- A+ 28210 посещения | без коментари

Изложителите на автомобилния салон в Париж се готвят за големия щурм на представителите на медиите на 2 октомври. Голяма част от eкспонатите още са скрити с червени покривала – но носът, символ на Alfa Romeo, познат като Scudetto, се показва. Табелата пред колата издава кой е автомобилът – 4C Spider, премиера, за която италианците не бяха обелили и дума. Леката „бегачка“ може да стане истински успешен модел, оборудвана с мек покрив. Повече информация за новата Alfa обаче няма. Премиерата на Spider е една от общо 100-те световни и 30-те европейски на форума. Honda например ще представи с фейслифта на Civic за първи път варианта Sport, както и Type-R Concept, предвестник на серийнaта „резачка“.
Ford вече махна наметалото
Друга важна новост е Fiat 500X, който още при вкарването в халетата е без покривало. Малкият софтроудър използва същата платформа като Jeep Renegade. Suzuki също вече разкри някои от моделите на утрешния ден – сред тях са Vitara 2015 и рестилизираното Alto. След Sandero (което тук дебютира в изпълнението Black Touch) Dacia представя вана Lodgy и „баничарката“ Dokker в по-високите версии за лек офроуд Stepway в специалния син металик Adria. Ford акцентира върху новото Mondeo като хечбек и комби. На щанда има и хибрид, след който вероятно по-късно ще последва и версия Plug-in, наречена Energi. Гостите от Кьолн насочват вниманието на публиката и върху фейслифта на Focus с решетка а ла Aston Martin и по-изчистен кокпит, както и върху спортната версия ST.

 
Ключови думи:   Автосалон Париж 2014
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.