Българският AUTO BILD отново с две корици!

Общи 10 септември 2014 | Speed-Press.com A- A+ 20370 посещения | без коментари

Новият ни брой отново ще ви накара да се замислите и да решите със сърцето си, защото пак излизаме с две корици, иначе казано – две мечти от Германия. Вие сами ще решите дали да заложите на версията с фокус върху BMW Серия 6, или на Mercedes E-Класа Coupe. Не се тревожете, съдържанието и на двата варианта е едно и също.
Ние първи разкриваме облика, при това на хартия, на новото кабрио на Серия 2, а четвъртото поколение на Mazda MX-5 идва с нов облик, но с все същата добра стара ценностна система. Mercedes AMG GT е невероятен, но се превръща в кошмара на 911, а Jaguar атакува С-клас и компания с XE.
А ето и какво сме ви подготвили в нашите сравнителни тестове - Seat Leon Cupra измамва физиката в сравнителен тест на мощни компактни модели като BMW 135i и VW Golf R. Dacia Sandero излиза срещу Mitsubishi Space Star в двубоя на малките, евтини и въодушевяващи автомобили. Разбира се, има и още.
Търсете ни както винаги в сряда и не пропускайте да гласувате за предпочитаната от вас корица на https://www.facebook.com/AutoBildBG! Така някои от вас ще спечелят интересна награда.
И още:
Нови модели Германски автомобилни мечтиПърви впечатления Kia Ceed GTСравнение Skoda Citigo срещу Hyundai i10 и Toyota AygoРетроспекция Честит рожден ден, Logan!Second Hand Hyundai i20 1.4Въодушевление Мечтата за едно МINI


 

BMW откри Серия 2 BMW откри Серия 2
10 септември 2014
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.