V1 Challenge Bulgaria разтърсва Русе този уикенд

Общи 18 септември 2014 | Speed-Press.com A- A+ 11615 посещения | без коментари

Надпреварата V1 Challenge пристига в Русе този уикенд. На 21 септември (неделя) от 13,00 часа ще се състои триумфална обиколка на родените за състезания 11 автомобила Волкикар.
Кметът на града Пламен Стоилов първи ще запали мощния двигател на първия в колоната автомобил и ще поведе почетната обиколка. Гражданите на Дунавския град ще станат свидетели на атрактивната цветна колона от малките, но със завладяващ звук автомобили по булевардите „Цар Освободител“, бул. „Ген. Скобелев“ и ул. „Борисова“ до площад „Александър Стамболийски“.
Кметът Пламен Стоилов ще пристигне триумфално на пистата и официално ще пожелае на пилотите успешна надпревара в третия кръг от националния шампионат V1 Challenge България в присъствието на официални гости, партньори на събитието, медиите и всички русенски фенове и любители на мотор спорт от съседните градове.
Състезанието ще се проведе от 13,00 до 17,00 часа около площад „Александър Стамболийски“ и бул. „Цар Освободител“.
Победителят в състезанието в Пловдив Костадин Щерев, победителят във Варна Искрен Маринов, последователният Симеон Донов и родената да побеждава и да не отстъпва на мъже пилоти Диана Стоянова ще демонстрират уникален състезателен дух за победа. Всички те вече са запознати с възможностите на автомобила Volkicar на писта и затворен маршрут по централните градски булеварди. Също така вече добре са опознали качествата на своите съперници и са готови за ожесточена битка за подиума и любовта на феновете.
Освен самата надпревара, в продължение на 4 часа публиката няма да скучае и за миг с изненадите, които организаторите са подготвили. Част от тях включват демонстрация със специално модифицирания автомобил Hyundai WRC, както и дрифт шоу с „Мис Автомобилизъм“ и нейния отбор красавици. Спонсорите от Lassa пък са обещали награди за всеки от публиката, а момичетата на Еlf ще се разходят сред публиката, за да изненадат присъстващите с интересна игра. За настроението ще се грижи и радиоводещият Стефан Хранов.





 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.