V-класата е отличник по безопасност

Общи 07 октомври 2014 | Speed-Press.com A- A+ 14235 посещения | без коментари

Миналата седмица ни завладя еуфорията на Парижкия автомобилен салон и пропуснахме своевременно да ви информираме за поредната серия от краштестове на Euro NCAP. Този път независимата организация по европейска пътна безопасност подложи на преценка три нови модела – кросоувърите Citroen C4 Cactus и Nissan X-Trail, както и полезния Mercedes-Benz V-Class.
Французинът получи четири от максималните пет звезди, като слабото му място се оказаха електронните асистенти. За сметка на това „кактусът“ отлично защитава децата.
Mercedes-Benz V-Клас е истински отличник, но в това не сме се и съмнявали. Моделът получи заслужено оценка пет звезди, като набра най-висок бал по безопасност по всички показатели. Японската машина X-Trail също се представи подобаващо и бе оценена с „отличен“, макар че не постигна резултатите на германеца.Видео Видео Видео

 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.