Toyota представя концептуален кросоувър

Общи 17 септември 2014 | Speed-Press.com A- A+ 15075 посещения | без коментари

Toyota ще представи концептуалния кросоувър C-HR на изложението в Париж следващия месец. Според производителя автомобилът ще покаже как трябва да изглежда един иновативен модел от тази категория.
Според представители на компанията концепцията комбинира силния дизайн с ангажираността към околната среда, затова нищо чудно, че C-HR ще е поредният хибрид.
Новакът ще е от С-сегмента. През юли интернет пространството бе залято от шпионски снимки на висок Auris по време на тестове на „Нюрбургринг“. Така че нищо чудно C-HR да е прелюдия към нещо, като да речем, Auris Cross, компактен SUV, по-малък от RAV4, чиито продажби в глобален мащаб би трябвало да започнат от 2017 г.
Публикуваният от Toyota тийзър говори за автомобил със спортни извивки, спойлер на покрива.
Припомняме, че на парижкия автомобилен подиум Toyota ще покаже и първата си разработка на тема горивни клетки. Моделът предстои да дебютира в Европа през следващата година.





 
Ключови думи:   toyota
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.