Toyota GT86 за Франкенщайн

Общи 02 септември 2014 | Speed-Press.com A- A+ 11825 посещения | без коментари

Toyota GT86 и нейните аналози Scion FR-S и Subaru BRZ са на пазара от около две години. Купето със задно задвижване има много почитатели заради дрифт-таланта си и изгодната за подобна „бегачка“ цена от 64 550 лева. 1200 кг, 200 конски сили и прецизна трансмисия с шест предавки и къс ход на скоростния лост са прекрасна предпоставка за допълнителни модификации. Японските специалисти от Rowen се заемат с GT86 и развиват сериозно потенциала му.
Визия на Tommykaira
Доработката определено прави машината да изглежда по-агресивна. Автор на визията е култовата и много добре позната в САЩ и Япония компания Tommykaira. Най-вече предницата на колата привлича много внимание: „нарязаните“ въздуховоди, LED-светлините, фаровете за мъгла, т.нар. Frontflaps на предната броня и отворите на двигателния капак осигуряват външен вид, който прави Toyota-та достойна за возило на Франкенщайн.
Страничните части на „японката“ са оформени с дебели прагове и големи въздуховоди зад калниците. Преди всичко антикрилото, което е акцентът в задната част на GT86 Street Zero RR, ведната прави огромно впечатление. Ауспуховата система разполага с цели четири тръби отзад. Естествено тунинг комплектът е съвместим и с технически идентичните модели Scion FR-S и Subaru BRZ. От Rowen обаче не предлагат повишение на мощността. Такова лудите за конски сили и нютонметри глави могат да получат от англичаните в Cosworth. Специалистите по двигателен тунинг от Острова добавят 130 „коня“ към серийните 200. За пистата мощността може да бъде увеличена дори до 385 к.с.Агенция Speed-Press

 
Ключови думи:   toyota
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.