L.A. Design Challenge надниква в 2029 г.

Общи 09 септември 2014 | Speed-Press.com A- A+ 11080 посещения | без коментари

Всяка година по време на автомобилния салон в Чикаго производителите предизвикват младите дизайнери да надникнат в бъдещето с така наречения конкурс Los Angeles Auto Show Design Challenge. Вече е определена и новата тема на следващото му издание. Ако миналата година художниците дадоха своите предположения за полицейските автомобили от обозримото бъдеще, през тази те ще умуват над това как автомобилите и хората ще си взаимодействат през 2029-а.
Засега своето участие са предявили осем производителя - BMW, Honda (с два отбора – американски и японски), McLaren, Nissan, Peterbilt, Qoros и спечелилият голямата награда през миналата година SAIC. Тогава китайците грабнаха журито с едноместната концепция Roewe Mobiliant.
Както и досега, присъдата в конкурса ще дават водещи автомобилни дизайнери и експерти. Подробностите за всеки от прототипите ще бъдат обявени на 26 октомври в Калифорния, когато ще бъде открита и изложба с тях. Победителят ще бъде излъчен на 20 ноември по време на медийните дни на салона в Лос Анджелис.

 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.