Daily4Africa стартира от утре

Общи 17 септември 2014 | Speed-Press.com A- A+ 17060 посещения | без коментари

От утре стартира двумесечно пътешествие през седем африкански държави с високопроходимата версия на Iveco Daily. Товарните ванове ще преминат на сериозните изпитания, които предлага преходът през Ангола, Конго, Замбия, Танзания, Кения, Етиопия и Джибути, страни, повечето от които свързваме с класическото рали „Дакар“. Пътешествието приключва на 15 ноември и това е второто му издание. Преходът ще бъде осъществен от два специални автомобила Iveco Daily 4x4.
Роудшоуто Daily4Africa съществува от миналата година, когато два Iveco Daily 4x4 навъртяха над 11 000 километра през Южна Африка, за да промотират кампания за пътна безопасност на FIA.
Двата товарни вана ще тръгнат от Луанда (Ангола) и ще финишират в Джибути (Република Джибути), като ще спират в центровете на Iveco в африканските държави. Те са обзаведени с 4-цилиндрови 3,0-литрови двигатели с макс. мощност 146 к.с. и макс. въртящ момент 350 Нм.


 
Ключови думи:   iveco
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.