Civic Sport като прелюдия към Type R

Общи 25 септември 2014 | Speed-Press.com A- A+ 20050 посещения | без коментари

Honda въвежда Civic Sport, който носи всички отличителни белези на бъдещия Type R, нова автоматична система за спиране при ниски скорости, която влиза стандартно в цялата гама, и някои дизайнерски промени при хечбека и комбито на своя „гражданин“. Всички тези новости японците ще покажат на предстоящото изложение в Париж.
Свежото попълнение в гамата Civic Sport е направено на основата на хечбека, а изборът на двигателите за него е между 1,6-литровия дизелов i-DTEC с макс. мощност 120 к.с. и 1,8-литровия бензинов I-VTEC с макс. мощност 142 к.с. Спортистът е със заден спойлер и 17-инчови лети джанти, по-ниско разположена радиаторна решетка.
Класическият Civic и неговата комби версия ще изглеждат още по-спортно след няколко нови щрихи във външния дизайн – промяна има във фаровете с вградени дневни светлини, както и в още по-гладката линия на предната броня. Хечбекът се сдобива и с нова задна броня, странични поли, заден спойлер в черно и комбинирани задни LED светлини. Civic се обзаведе и с нова аудио-информационна система, наречена Honda Connect in-car, работеща с Android 4.0.4 .
Споменатият спирачен асистент за ниски скорости влиза стандартно в цялата гама. С помощта на радари той сканира пътя и автоматично активира спирачките при минимален риск от удар. Оперира при скорост под 30 км/ч.

 
Ключови думи:   honda
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.