AUTO BILD България съветва как да купим кола за около 1000 евро

Общи 07 декември 2011 | Speed-Press.com A- A+ 15475 посещения | без коментари

В новия брой на AUTO BILD България германските редактори засягат тема, която особено силно вълнува българския читател, а именно – за какво да внимаваме при покупката на кола на стойност около 1000 евро. В рубриката за употребявани автомобили са разгледани Fiat Brava, Opel Corsa, Renault Clio и Daewoo Nexia. Специално сравнение е посветено на новото и старото Audi A4, a почитателите на „четирите ринга“ ще се зарадват и на материала за малкото А1 с 5 врати, наречено Sportback.
Случвало ли ви се е да се чудите какво значат безбройните означения върху опаковките на маслото, което сипвате в двигателя на вашия автомобил? След като прочете материала от рубриката “Съветник“, буквено-цифрените означения няма да изглеждат като тъмна Индия за вас.
Сравнителен тест е посветен на три дизелови комбита – Audi A6 Avant, BMW Серия 5 Touring и Mercedes E-класа Т-модел. Големи коли – малък разход. Това е мотото, което инженерите са следвали при разработката на тези автомобили.
На последните страници на списанието ще прочетете атрактивен материал за най-екзотичните гаражи, които се намират в жилищни помещения като холове и кухни!
В новия брой ще откриете още Skoda Fabia 1.2 TSI - „бензинка“ с разход на дизел, сравнение Seat Mii срещу VW Up, както и непредвидения край на продължителния тест на VW Golf с газова уредба.

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.