AUTO BILD 411 разбулва Volvo XC90

Общи 27 август 2014 | Speed-Press.com A- A+ 16530 посещения | без коментари

Дългоочакваният нов Volvo XC90 краси корицата на броя ни от тази седмица и AUTO BILD бърза да разкрие всички подробности за този обичан от мнозина швед. Наскоро представената Skoda Fabia също привлича внимание от страниците на изданието, а тестовете стартират със сравнение на три малки автомобила от Азия в лицето на Nissan Micra, Kia Picanto и Suzuki Splash.
В AUTO BILD 411 ще откриете още и какви са алтернативите, когато сте заделили 50 000 лв. за автомобил, особено ако изборът ви е VW Golf Sportsvan. От дневниците на продължителните тестове ще разберете повече за проблемите на няколко модела - Audi Q3, Mercedes A180, Opel Zafira Tourer 2.0 CDTI, Seat Alhambra 2.0 TDI и VW Golf II 1.3 CL.
Не е задължително да сте луд, за да работите при нас, но все пак помага, е изводът, който се налага от любопитния материал, разкриващ колекционерските странности на редакторите от списанието. Естествено германските ни колеги също като нас са луди на тема автомобили. Професионален психоаналитик се среща с всеки от тях и прави своите заключения. Може би в някои от тях ще откриете себе си и ще узнаете какво всъщност ви кара да си купите два напълно идентични „мерцедеса“ например или да колекционирате карти с автомобили. Спокойно, това си е напълно в реда нещата и не се брои за психическо отклонение.
Търсете броя ни отново в сряда и приятно четене! Нови модели Volvo XC90 и Skoda FabiaСравнение Nissan Micra, Kia Picanto и Suzuki SplashТестове От дневниците на продължителните тестовеПърви впечатления Lamborghini HuracanАвтомобили втора ръка Audi Q7 от 25 000 лв.Репортаж Cor Caroli Bavaria Yachts powered by Lexus 2014 48


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.