1 млн. опции за MG под 13 000 евро

Общи 23 септември 2014 | Speed-Press.com A- A+ 11350 посещения | без коментари

MG разкри обновената си програма за персонализиране за модела MG3 по време на започналата от вчера в Лондон Седмица на дизайна. Така опциите и възможностите за него стават 1 млн. на брой. Зад новите възможности по отношение на текстила и избора за този автомобил стои младата британска дизайнерка Луиза Торбърн, възпитаничка на университета в Дънди, която е най-свежото попълнение в екипа на марката.
Последната колекция от опции за MG3 идва като есенно издание и купувачите ще могат да конфигурират своя автомобил на www.mg.co.uk/mg3/configurator.
MG3 дебютира миналата година и е наистина изгодно британско предложение със стартова цена малко под 13 000 евро. Припомняме ви, че британската марка с 90-годишна история преди години бе купена от китайския гигант SAIC.

 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.