Маса: проблемът на Райконен е психологически

Main October 24, 2014 | Speed-Press.com A- A+ 27515 views | 1 comment

Кими Райконен страда от психологически проблем като съотборник на Фернандо Алонсо във Ferrari. Така смята Фелипе Маса, който бе заедно с финландеца в италианския екип от 2007 до 2009 г. "Според мен проблемът на Кими е психологически. Аз също страдах много, когато пристигна Фернандо Алонсо. Кими определено е много по-добър от това, което показва, базирайки се на миналото си. С Алонсо в отбора Кими се отнесе малко и не върши работата, на която е способен", коментира Маса. "Живеем в свят на детайлите и ако всичко не работи добре като психика, не си способен да вършиш перфектната работа. За мен Алонсо е най-силният пилот на стартовата решетка и ако не си перфектен, е много трудно да си пред него. Също така е много умен и успява да организира отбора около себе си. А това кара другия пилот да страда", допълва още пилотът на Williams. Все още не е ясно дали Кими Райконен ще остане в отбора като съотборник на Себастиан Фетел, който не е потвърден като официален пилот на Ferrari.

 
Keywords:   formula 1
 

 
 

Comments

 
Mary Erics, (over 7 years ago)
Вам нужен бизнес-кредит?
Мы предлагаем кредиты на уровне 3% процентной ставки. Выдаем персональные кредиты, автокредиты, ипотечные кредиты, сельскохозяйственные кредиты, кредиты на развитие бизнеса. Выдаем сумму от $ 5000 до $ 10 млн. Пишите нам обратиться: zionloanfirm.ltd@gmail.com
+0

Positive: 0
Negative: 0


 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...