Nissan 350Z by Clarion: И жените обичат тунинга

Общи 05 септември 2014 | Speed-Press.com A- A+ 7825 посещения | без коментари

Мислите си, че само мъжете си падат по тунинга? Открихме 30-годишна англичанка от Хертфордшир, която прекарва всеки свободен миг не при пластичните хирурзи, което кажи-речи си е женският аналог на тунинга, а в преобразяване на автомобили. Можете да забележите Ами Слейд по различните автосъбори и тя винаги има какво да покаже. Напоследък особено много се гордее с роудстъра си от 2004 г. - Nissan 350Z. Ентусиазмът й наскоро бе възнаграден от тунинг студиото Clarion. Всъщност въпросният нисан е седмият екземпляр, който Ами модифицира, защото думата „стандартен“ явно не съществува в нейния речник.
Като за начало тя е заменила баналния сив металик със специален син цвят, реплика на същия, с който преди 50 години по пистите се е вихрил първият спортен автомобил от японската марка - Datsun Fairlady. Отзад роудстърът на Ами получава и надписа Fairlady. Стандартните лети джанти са заменени с такива в цвета на каросерията. Обути са във високоскоростни гуми Yokohama.
Консервативните предна и задна част са декорирани с дизайнерски японски части – такъв е капакът, който вече е украсен с характерни отвори, картинката допълват и страничните поли.
Интериорът също е доработен – седалките са облечени в кожа в бяло и синьо, автомобилът е получил и съвременна поръчкова мултимедийна система с навигация и TV тунер, дигитално аудио (DAB). Автомобилът се свързва безжично с iPhone.
В номера отзад е скрита малка камера. С това историята не свършва, защото, както знаем – жените са ненаситни и Ами вече се чуди още какво да промени по автомобила си. Можете да следите развитието на автопарка на Ами във Facebook (https://www.facebook.com/amy.slade.12?fref=ts) и Twitter (@SladeAmy), а подробности за нейната тунинг фирма ще откриете на www.clarion.co.uk.

 
Ключови думи:   Тунинг
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте