Golf VIII идва през 2017-а

Общи 28 август 2014 | Speed-Press.com A- A+ 19195 посещения | без коментари

В момента е актуална седмата генерация на обичания от мнозина Golf. Volkswagen ще пусне следващото му издание през 2017 г., само пет години след лансирането на настоящото. Осмият Golf ще е доста по-различен от сегашния и най-вече ще е по-нисък, по-широк и с около 50 кг по-лек. Освен това той ще е с повече асистиращи системи, предлагани като опция, включително и автоматични паркиране и спиране с разпознаване на пешеходците. Технологиите ще ги има и в новия Passat, чиито продажби започват до края на тази година. Инфоразвлекателните системи в Golf VIII идват директно от по-големите и луксозни модели, така че купувачите ще могат да го поръчват с хедъп дисплей, Mirror-Link, която е съвместима със смартфон и др.
Подобно на сегашния модел и новакът ще ползва общата платформа на VW Group, наричана MQB, на която правят и Seat Leon, Skoda Octavia и Audi A3. Volkswagen работи над още по-екологични двигатели. Възможно е германците да предложат и икономичния 3-цилиндров силов агрегат, монтиран в Polo.

 
Ключови думи:   volkswagen
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте