Adam S: състезателният кон от Рюселсхайм

Общи 17 септември 2014 | Speed-Press.com A- A+ 12955 посещения | без коментари

Opel разширява фамилията на Adam. На автосалона в Париж ще бъде представена топверсията S, която ще бъде оборудвана с 1,4-литров турбомотор със 150 конски сили. Максималният въртящ момент е 220 Нм – със 70 процента повече, отколкото при атмосферния агрегат със същата кубатура. 1,4 Turbo ще бъде комбиниран с 6-степенна трансмисия и ще ускорява машината за 8,5 сек от 0 до 100 км/ч, а максималната скорост е около 200 км/ч. Двигателят е оборудван със Start-Stop система и отговаря на нормата Евро 6 при среден разход от 6,4 л.
Спортното окачване и спирачната система OPC правят колата достатъчно сигурна за овладяване при бързо темпо. Отвън Adam S също прави сериозно впечатление с 18-цоловите си джанти и дизайн, наподобяващ перка на самолет, обути в гуми с размер 235/35 R 18. Алтернатива представляват 17-цоловите колела. „Устната“ на предната броня, новото оформление на праговете и задната престилка с атрактивни ауспухови тръби сигнализират за спортиста в семейството.
Предлагат се общо десет цвята за екстериора, както и четири комбинации за цветовете на покрива. Задният спойлер над стъклото и специалното S-лого на С-колоните завършват визията на модела. По желание на клиента отвътре има седалки Recaro с напа и кожен пакет с волан в червено и черно, облечени в кожа лостове на скоростите и ръчната спирачка, както и червено и бяло осветление на арматурното табло и на вратите. Освен това Adam S разполага с тонирани предни стъкла, дневни LED-светлини и диодни стопове, автоматичен климатик и инфотейнмънт система IntelliLink с възможност за връзка с голям брой приложения. Доставките ще започнат от ноември, цени все още не се посочват. Агенция Speed-Press

 
Ключови думи:   opel
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте