Успешната история продължава: вече 30 000 поръчки за Corsa

Общи 24 октомври 2014 | Speed-Press.com A- A+ 33855 посещения | 1 коментар

Opel Corsa още не е направил официално пазарната си премиера, а вече бележи успех. 30 000 купувачи вече избраха новата Corsa, въпреки че дилърите на Opel започнаха да приемат поръчки за петото поколение на малкия модел само преди два месеца, а официалното стартиране на продажбите е след няколко седмици.
Новата Corsa празнува световната си премиера на автомобилното изложение в Париж в началото на октомври. Системата за поръчки беше отворена първо в Германия, но сега вече Corsa може да бъде поръчвана на почти всички големи пазари.
Corsa е един от най-важните автомобили в портфолиото на Opel, осигурявайки около една четвърт от всичките продажби на марката. От лансирането на първото поколение Corsa преди 32 години, са продадени 12,4 милиона бройки от този модел. От предшественика на новата Corsa бяха продадени почти 3 милиона бройки между 2006 и 2014 година.
Дори в края на жизнения си цикъл предишното поколение доказа своята популярност. През настоящата година Corsa D беше най-продаваният модел на Opel в Европа. В Германия през месец септември малкият модел застана на първо място по регистрации в своя сегмент.
Новата Corsa е олицетворение на германски инженеринг, емоционален дизайн и изключително добро съотношение между цена и качества. Системите за безопасност и асистенция заедно с новите ултрамодерни двигатели и трансмисии са технологичните акценти на модела.
Моделът е главен играч в моделната офанзива на Opel, съгласно която до 2018 година марката ще лансира на пазара 27 нови автомобила и 17 нови двигателя. Например следващата година ще е премиерата на новия KARL. С новия базов модел на Opel, Corsa E и стилния ADAM - и трите въведени на пазара в разстояние на по-малко от две години и половина - Opel ще има най-силното си портфолио от малки автомобили и една от най-младите гами в този клас на целия автомобилен пазар.

 
Ключови думи:   opel
 

 
 

Коментари

 
Mary Erics, (преди повече от 7 години)
Вам нужен бизнес-кредит?
Мы предлагаем кредиты на уровне 3% процентной ставки. Выдаем персональные кредиты, автокредиты, ипотечные кредиты, сельскохозяйственные кредиты, кредиты на развитие бизнеса. Выдаем сумму от $ 5000 до $ 10 млн. Пишите нам обратиться: zionloanfirm.ltd@gmail.com
+0

Положителни: 0
Отрицателни: 0


 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте