Удължават живота на старото Volvo XC90

Общи 17 септември 2014 | Speed-Press.com A- A+ 14085 посещения | без коментари

Факт е, че в края на август Volvo представи новото поколение на кросоувъра XC90. Мнозина вероятно жалят за предишния модел. Те ще могат да си го купуват не само от борсите за коли на старо. Ще им препоръчаме обаче да се разходят до Китай, защото компанията е решила да продължи продажбите му там под името XC Classic. Ходът е напълно разумен, защото в Поднебесната империя XC90 се радва на голямо търсене заради нелошата си цена. В бъдеще той ще поевтинее още повече и ще го продават под името XC Classic. За да свали цената му допълнително, шведският производител ще предлага само версията с бензиновия 2,5-литров двигател.
В Китай ще предлагат и новото XC90, като за местния пазар е предвидена и ултралуксозна версия. Освен с шикозен салон тя ще бъде само в четириместна конфигурация, като вторият ред седалки ще бъде изтеглен още по-назад в името на максималния комфорт. Премиерата на луксозната версия ще се състои през пролетта на следващата година на автосалона в Шанхай.


 
Ключови думи:   volvo
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте