Ново Harley за 15 000 лв?

Общи 25 септември 2014 | Speed-Press.com A- A+ 14020 посещения | без коментари

Ако подобно на мен от дете мечтаете за собствено Harley, но парите все не ви достигат, сега е моментът! Street 750 стъпи на българския пазар и този уличен боец по нищо не отстъпва на по-големите си събратя. Байкът е ориентиран към младите купувачи, става и за по-дребнички дами. Той е лесен за управление и изключително маневрен. Освен това е и изключително лек – 206 кг!
Harley-Davidson Street 750 направи световния си дебют с филма „Капитан Америка“. Това е първата изцяло нова платформа на американската легенда от 14 години насам. Двигателят му е нов, 750-кубиков, с водно охлаждане, от серията Revolution X, а стилът се придържа към линията Dark Custom. С него това желязно конче развива макс. скорост 180 км/ч, които, разбира се, не препоръчваме за града. Обаче ще сте първи на светофарите, няма да плащате паркинг и без проблеми ще се промушвате в градския трафик. Спирачките Brembo ще реагират безотказно. Уникалният „слик“ дизайн е съчетан с ниски ролбари и максимално прибрани огледала, така че да се разминаваме в гъсто населения градски трафик. Изправеният волан е изключително удобен и за по-неопитни млади ездачи.
Въртящият момент на двигателя е 60 Нм при 4000 об/мин, а комбинираният разход на градско и магистрала е 5,74 л/100 км. Освен това Street 750 не е толкова шумен и няма да дразните съседите, когато се прибирате нощем. Разбира се, при желание винаги можем да го накараме да ревне с пълна мощ.
Около 15 000 лв. с ДДС е цената на тази спокойна и красива машина за добри и лоши герои. Какъв ще бъдете вие, е въпрос на личен избор.

 
Ключови думи:   Harley-Davidson
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте