„Златен компютър“ за BMW ConnectedDrive

Общи 05 септември 2014 | Speed-Press.com A- A+ 9215 посещения | без коментари

Читателите на Computer Bild, най-голямото европейско издание в бранша, избраха технологията BMW ConnectedDrive в седемнадесетото издание на конкурса „Златен компютър“, който е аналогичен с нашия „Златен волан на AUTO BILD”. Десетки хиляди потребители гласуваха онлайн, за да определят своите избраници. Технологията на баварската марка спечели в категорията Connected car.
Системата на баварците дава богати възможности за свързаност на автомобила с “умни“ устройства и подпомага шофьора, на когото вече не се налага да държи телефона си в ръка, за да разчита информацията от него. Автомобилът разполага със собствена SIM карта и благодарение на нея собствениците имат достъп до база данни от BMW, както и до денонощен център за обаждания в спешни ситуации, могат да ползват и услугата „консиерж“. Последната е наистина огромно удобство, когато ви се налага да търсите хотел, аптека и какво ли още не. В такъв случай тя изпраща указания директно до навигацията на автомобила.
Специално разработените за BMW приложения гарантират високо ниво на комфорт и максимална безопасност по време на пътуване. Функциите на смартфона ви отиват директно на бордовия дисплей.
Системата е близка до нивото на средностатистически домашен компютър и може да се управлява и с гласови команди. Неин плюс е, че информацията за заобикалящата среда се изчислява в реално време.

 
Ключови думи:   bmw
 

Фейслифт за Audi A6 Фейслифт за Audi A6
05 септември 2014
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте