Две шикозни версии на DS3 за салона в Париж

Общи 18 септември 2014 | Speed-Press.com A- A+ 9100 посещения | без коментари

Тези дни много новини са свързани със Citroen и ако трябва да бъдем по-конкретни – с DS. Дизайнерският център на френския автомобилен производител и Ines de La Fressange Paris се съюзиха, за да създадат две концепции, които естествено ще дебютират на на автомобилния салон в Париж. Едната на базата на DS 3, а другата – на основата на кабриолета на същия модел. Прототипите са резултат от срещата между духа на свободата и този на модата, съсредоточила се върху избора на графиките, материите и цветовете.
Двете студии се придържат към парижкия шик, иначе казано – те са едновременни дръзки и елегантни. От днес те са изложени предпремиерно в Града на любовта.
Концепцията DS 3 е решена в мастиленосиньо, а кабриолетът е черна перла. Джантите и на двата автомобила са 17-инчови с диамантено покритие, страничните огледала са червени, а отзад прототипите са декорирани с тънка ивица в цветовете на френския национален флаг. Двете концепции са с идентичен интериор, като коженият салон е изпълнен в гранитеносиньо, а бордовите табла са червени.



 
Ключови думи:   citroen
 

Снимки


 

Volvo XC90 се нагорещява Volvo XC90 се нагорещява
18 септември 2014
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте