Българска компания с отличие в престижния конкурс European Business Awards 2014/2015

Общи 08 септември 2014 | Speed-Press.com A- A+ 18865 посещения | без коментари

„ЕКО България“ ЕАД беше официално обявена за Национален шампион на България в конкурса Европейски бизнес награди (European Business Awards), който се организира със съдействието на RSM International. Това е една от най-престижните класации, която се подкрепя от бизнес лидери, учени, представители на медии и политици от цяла Европа.
„ЕКО България“ ЕАД е избрана да представлява България в категорията „Устойчиво развитие“ (Environmental & Corporate Sustainability) благодарение на постигнатите добри резултати и активни действия в областта на социалната отговорност и устойчивото бизнес развитие. Престижното отличие бензиностанции ЕКО получават заради дългосрочната социална кампания „Обади се, като стигнеш” и заради добрите бизнес резултати през изминалата година. Ежегодно кампанията включва поредица от активности и практически обучения за увеличаване на безопасността на участниците в движението. През годините „Обади се, като стигнеш“ имаше различен фокус - децата и техните родители, пешеходци, млади шофьори, мотоциклетисти. Обединяващото между всички тези инициативи е безопасността на всички участници в движението и апелирането към толерантност на пътя.
Конкурсът European Business Awards се провежда за осма година, като тази година са се включили общо над 24 000 участника от 33 европейски държави, състезаващи се в 10 категории.
„Изключителна гордост и признание е за нас да бъдем избрани за Национален шампион, който да представлява България в European Business Awards. Това е поредното признание, което получаваме за дългосрочната ни социална програма „Обади се, като стигнеш!”, сподели Георги Деянов, изпълнителен директор на ЕКО България.
„Поздравления за „ЕКО България“. Голямо постижение е да бъдеш избран за Национален шампион и пожелавам успех в предстоящите фази от надпреварата. European Business Awards получава все по-голямо признание, като насърчава компаниите към по-добри резултати и помага за подобряване на конкурентоспособността им в цяла Европа. Всяка година броят на участниците става все по-голям и тази година се очертава да е една от най-оспорваните в историята на конкурса”, каза Адриан Трип, CEO на European Business Awards.
В предстоящия втори кръг от конкурса специално сформирано жури от европейски бизнес лидери, учени и предприемачи ще оцени видеата, представящи участниците, и ще отличат най-добрите претенденти с награда ‘Ruban d’Honneur’. Всички национални шампиони ще вземат участие и в гласуването за „Public Champions” за всяка страна, който ще се проведе на www.businessawardseurope.com

 
Ключови думи:   ЕКО
 

Seat разбива всички Seat разбива всички
08 септември 2014
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте