Шупет Лагерфелд: Котка върху горещ ламаринен капак

Общи 10 октомври 2014 | Speed-Press.com A- A+ 20015 посещения | без коментари

Петото поколение на Corsa току-що дебютира на салона в Париж. През последните 32 години бестселърът е бил сниман с множество супер модели, сред които Линда Еванджелиста, Кристи Търлингтон, Татяна Патиц, Кейт Мос и Наоми Кембъл. Този път обаче модният дизайнер и фотограф Карл Лагерфелд успя да убеди Шупет Лагерфелд да стане звезда в календара на Opel Corsa за 2015 г. Ако не знаете това, Шупет е името на бирманската котка на дизайнера във висшата мода.
Лагерфелд последва устрема на Шупет към новата Corsa в едно парижко студио. Неговата камера улови четирикраката звезда, която има 42 000 привърженици в Twitter и лъчезарни сини очи. Кадифени лапи върху волана? Сигурно Шупет е доста възпитана писана и няма начин да е подострила ноктите си на него.
Шупет Лагерфелд е вече втората котка с главна роля в кампании за Opel Corsa. В рекламата на първото поколение Corsa (1982 – 1993) анимационният антигерой Том преследва мишката Джери, която успява да избяга благодарение на пъргавата малка кола.
Снимките за календара на Corsa, направени от Карл Лагерфелд, ще бъдат представени на вернисаж в началото на следващата година. Предишният календар на Opel, създаден в сътрудничество с Браян Адамс, бе концентриран върху Opel ADAM.

 
Ключови думи:   opel
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте