Световна премиера в Хановер: Новият Opel Vivaro Combi

Общи 16 септември 2014 | Speed-Press.com A- A+ 18600 посещения | без коментари

Вариантът Combi на многофункционалния модел Opel Vivaro ще отпразнува своята световна премиера на Международното изложение за автомобили с работно предназначение IAA в Хановер (23 септември – 2 октомври). Второто поколение на вана бестселър предлага значително повече пространство и допълнителен товарен обем в сравнение със своя предшественик. Освен това той ще се предлага и във версии с двойна кабина Double cab и платформа-шаси.
Версиите фургон (Panel van), Combi и двойна кабина (Doublecab) се предлагат с две дължини на каросерията (4,998 мм или 5,398 мм), а при фургона изборът включва и две различни височини (1,971 мм или 2,465 мм). В сравнение с предшественика, новият модел на Vivaro предлага с до 100 мм по-голяма дължина на товарното пространство, а кабината е удължена със 116 мм. Промените осигуряват по-голям товарен обем, като при фургона той достига 8,6 кубически метра. Шофьорите и пътниците могат да използват допълнителното място по перфектен начин благодарение на множеството интелигентно организирани места за съхранение на предмети, които са били сред основните изисквания при създаването на Opel Vivaro. По този начин автомобилът осигурява оптималното функциониране като средство за работа и мобилен офис.
Два напълно нови турбодизела с четири нива на мощност гарантират икономично и комфортно пътуване. Предлаганите двигатели са 1,6 CDTI с мощност от 90 к.с. и 115 к.с. и 1,6 BiTurbo CDTI с каскадно принудително пълнене, двойна система за междинно охлаждане на въздуха и нива на мощност съответно 120 к.с. и 140 к.с. Двата последователно работещи турбокомпресора гарантират съчетание от отлична динамика и нисък разход на гориво. Версията със 115 к.с. на Vivaro Combi изразходва едва 5,7 литра на 100 километра, съответстващи на емисии на CO2 от 149 г на километър. Тези данни превръщат новата версия на мултифункционалния автомобил на Opel в един от лидерите в категорията му.
Vivaro фургон ще се предлага на цена от 23,590 евро (без ДДС), а новият Vivaro Combi стартира от 25,485 евро (без ДДС, препоръчителна цена за Германия).

 
Ключови думи:   opel
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте