Ново MINI Paceman

Общи 24 април 2014 | Speed-Press.com A- A+ 8975 посещения | без коментари

Свежи импулси за първото Sports Activity Coupe в премиум компактния сегмент, новото MINI Paceman подчертава изключителната си позиция на спортно-елегантен индивидуалист чрез детайлно обновяване на дизайна, повишена динамика, още по-оптимизирана ефективност, иновативно оборудване и по-изискана премиум атмосфера в интериора. Kомпактният модел е с три врати с типични за купе линии и опционално двойно задвижване за още по-висока атрактивност. Повишаването на мощността в новото MINI Cooper S Paceman затвържава лидерската му позиция по отношение на радостта от шофирането в сегмента. Той ще бъде достъпен на пазара през юли 2014 година едновременно с новото поколение на екстремния спортист MINI John Cooper Works Paceman.
Дизайнът предлага мощна, впечатляваща предна част с шестоъгълен контур на радиаторната решетка; дълги врати с прозорци без рамки в стила на купе; отварящ се високо заден капак, монтиран почти без фуги покрив, като опция в контрастен цвят; издължен силует като резултат на плавната линия на покрива и стесняващата се назад графика на страничните прозорци, които вече допълнително се подчертават от новата опция – екстериор Piano Black. Моделът се вози на нови серийни и опционални алуминиеви джанти с понижено тегло и оптимизирани аеродинамични качества. Другите опции включват гуми с понижено съпротивление при търкаляне и лакови покрития на каросерията Jungle Green – зелен металик, и Midnight Grey – сив металик.
Новото MINI Paceman предлага още по-силен акцент върху спортния дух и премиум характеристиките в интериора - тъмни циферблати на километража и оборотомера в стила на MINI John Cooper Works Paceman, подобен на ложа интериор с четири отделни седалки и оптимизиран акустичен комфорт, оформени по нов начин хромирани елементи за регулаторите на дюзите на вентилацията, серийна централна релса MINI Center Rail, серийни спортни седалки за водача и пътника до него, отделно сгъващи се облегалки на задните седалки, които увеличават вместимостта на багажника от 330 до 1080 литра.
За новия модел MINI предлага избор между два бензинови и два дизелови двигателя, както и върховият спортист MINI John Cooper Works Paceman с четирицилиндров турбомотор с мощност 218 к.с. Всички варианти на модела отговарят на нормата за вредни емисии EU6 и са оборудвани с разширената технология MINIMALISM, включително оптимизирани аеродинамични качества за понижение на разхода на гориво и вредните емисии. В серийното оборудване се използва 6-степенна механична скоростна кутия, а опционално клиентите могат да изберат 6-степенна автоматична трансмисия. Системата за двойно задвижване ALL4 също се предлага серийно, но за MINI John Cooper Works Paceman опционално се предлага при всички останали модели. Серийното оборудване за сигурност вече включва индивидуален за всяка гума контрол на налягането, дневни светлини, а системата за защита на пътниците е на нивото на отличения с 5 звезди в краштеста на Euro NCAP MINI Countryman.
MINI Connected осигурява всеобхватна интеграция на смартфон в автомобила и уникално разнообразие от функции с постоянни възможности за разширения чрез Apps. Типичните за MINI функции като Mission Control, Dynamic Music, Driving Excitement и MINIMALISM Analyser доставят по-висока радост от шофиране. Достъпът до интернет позволява ползването на социални мрежи като Facebook, Twitter, foursquare и Glympse.
Повече информация в прикачения файл.

 
Ключови думи:   Mini
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте