Московското шоу очаква 1 млн. посетители

Общи 27 август 2014 | Speed-Press.com A- A+ 12575 посещения | без коментари

От днес до 7 септември в Москва в центъра „Крокус Експо“ врати отваря най-голямото автомобилно изложение в страната, което вече се нарежда сред десетте салона от световна величина. През 2014-а общата му площ достига до 120 000 кв. м, а залите са осем. На откритите площи са организирани тестове на моделите на „АвтоВАЗ“, Land Rover, Jeep и Haval.
Въпреки мащабите му, то все още не може да се мери с Женева, Франкфурт и Париж и тази година само 50 производители ще го уважат. Редица участници са се отказали заради високите цени на изложбените площи. Все пак на място ще се състоят над 60 премиери, от които девет са световни, девет – европейски, и 43 – местни. Очакваният брой на посетителите е около милион. За сравнение ще посочим, че на тазгодишното издание на автомобилния салон в Женева са участвали 250 компании, но зрителската аудитория е била около 670 000 души.

 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте