Двойното TT се бори с лазер и яха 400 „коня“

Общи 02 октомври 2014 | Speed-Press.com A- A+ 17020 посещения | без коментари

Шоукарът Audi TT Sportback с пет врати бе представен на салона в Париж. Новият спортист идва с 4-цилиндров 2,0-литров TFSI с макс. мощност 400 к.с. и въртящ момент от 450 Нм. Специфичната му литрова мощност e от 200 к.с./л. Двигателят задвижва и четирите колела през 7-степенна S tronic трансмисия. В тази конфигурация автомобилът спринтира от място до 100 км/ч за 3,9 сек.
Петвратото TT е с дължина 4,47 м, широчина 1,89 м и височина 1,38 м при колесна база от 2,63 м. В сравнение с новия сериен модел със същото име то е с 29 см по-дълго, 6 см по-широко и 12 см по-голямо междуосие. За сметка на това се е снижило с 3 см. Шоукарът е решен в червено, цвета на бога на войната Марс. Внушителните колела са с 21-инчови джанти с гуми в размер 255/30.
Лазер допълва LED светлините и се активира при скорост от 60 км/ч. Вратите са със стъкла без рамки, а интериорът се придържа към спортната стилистика. Задната седалка е с две индивидуални места с вградени подглавници.
Повече информация за Audi TT Sportback ще откриете в новия брой на AUTO BILD България, който е на пазара от вчера.





 
Ключови думи:   Автосалон Париж 2014
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте