Британски колекционер на суперкар пътешествие към Маранело

Общи 25 юли 2014 | Speed-Press.com A- A+ 7705 посещения | без коментари

Малко щастливци могат да се похвалят, че имат Ferrari 288 GTO, F40, F50 и Enzo, но ако сте сред тях, вие определено ще поискате и последното творение на легендарната марка – LaFerrari.
Британският предприемач и известен колекционер на Ferrari-та Джон Хънт е именно в тази позиция – той притежава всички гореспоменати автомобили - и е намерил интересен начин да приеме новото „конче“ в семейството. Заедно с двете си деца и група приятели късметлията се отправя от Лондон към Маранело с конвой от предшествениците на най-новата хиперкола, за да получи своето LaFerrari,.
Ferrari за мен са върховните спортни автомобили. Обичам да ги карам всичките, различни са. Като пример, навъртял съм над 60 000 км само на Enzo”, обяснява Хънт преди завръщането си във Великобритания. Той споделя, че е изумен от LaFerrari само след 5 минути зад волана му.Видео

 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте