McLaren с официален рендер на P1 GTR

Общи 29 юли 2014 | Speed-Press.com A- A+ 5715 посещения | без коментари

McLaren ще възроди GTR името с пистова версия на хибридния си P1. Очаква се P1 GTR да се появи догодина в чест на 20-годишнината от победата на предшественика му F1 GTR в 24-те часа на Льо Ман през 2005 г.
От изображението могат да се забележат големи промени в аеродинамиката на автомобила. Колата ще получи по-раздути странични прагове, а за предницата можем да очакваме преработени въздуховоди и сплитър. Задното крило е значително по-голямо от това на шосейната версия, което би трябвало да увеличи и притискането към асфалта. P1 GTR ще разполага и с по-агресивен дифузьор и издължен двоен накрайник на изпускателната система. Двигателят също ще получи подобрения. Неговата мощност ще нарастне от 903 к.с. при шосейната версия до 986 к.с. при GTR. Като типичен пистов състезател P1 GTR ще предлага по-широка следа и състезателни сликови гуми.
Цената на състезателното чудовище ще бъде 1.98 млн. евро (приблизително 3.9 млн. лева), а възможност да го закупят ще имат само настоящите собственици на P1. Срещу тази сума късметлиите ще имат възможността да се възползват и от специално разработена състезателна програма, консултации с фитнес специалистите от тима на McLaren и достъп до сложните симулатори на британците.

 
Ключови думи:   Mclaren
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте