AUTO BILD 416 разкрива двойното TT

Общи 30 септември 2014 | Speed-Press.com A- A+ 17265 посещения | без коментари

TT във версия Sportbac? Именно такова чудо ще покаже Audi на започващото тази седмица автомобилно изложение в Париж. Ние от AUTO BILD както винаги първи разкриваме облика му. Основната тема на броя пак е в бъдеще време – и по-конкретно какви модели да очакваме от марките на концерна VW, включително и от Bentley, Seat, Lamborghini, Porsche и Ducati, като тайните им споделя не кой да е, а Валтер де Силва, главният дизайнер на целия автомобилен гигант.

Сегментите SUV и кросоувър търпят истински разцвет, но покрай тях не сме ли забравили предимствата на добрите стари практични комбита? Именно такива са компактните дизелови герои в поредното ни сравнение – Opel Astra Sports Tourer, Peugeot 308 SW, Honda Civic Tourer и Skoda Octavia Combi. В друг тест на тепиха застават шест Plug-in хибридни модела.

В рубриката ни за коли на старо фокусът е върху Chevrolet Camaro за 40 000 лв.

Търсете ни както винаги на пазара от сряда, приятно четене!

 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте