Audi с офроуд концепция на TT в Пекин

Общи 24 април 2014 | Speed-Press.com A- A+ 8310 посещения | без коментари

Audi разкри офроуд концепция на TT в Пекин. Компанията вече загатна за разширяване на моделната линия на третото поколение TT и по всичко личи, че първият потенциален кандидат ще бъде кросоувър. Концепцията съчетава спортен и динамичен дух на купе с функционалност и стил на SUV.
Под капака се крие хибридна задвижваща система, състояща се от 2-литров TFSI с 292 к.с. и 380 Нм, работещ заедно с електромотор, доставящ допълнителни 115 к.с. и 270 Нм. Така общата мощност достига 408 к.с. и 650 Нм и позволява на концепцията да ускори от 0 до 100 км/ч за 5,2 сек и да развие максимална скорост от 250 км/ч и 130 км/ч на електричество.
Благодарение на батерия с капацитет от 12 кВч автомобилът може да измине на ток до 50 км, а хибридната система има автономност от 880 км. Консумацията на гориво е редуцирана до 1,9 л/100 км, а вредните емисии не надвишават 45 г/км CO2.Видео

 
Ключови думи:   Audi
 

Снимки


 

Ново MINI Paceman Ново MINI Paceman
24 април 2014
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте